SERVICII ELECTROBLITZ

ElectroBlitz oferă următoarele servicii cu intenția de a maximiza eficiența sistemelor fotovoltaice concepute sau comercializate:

Proiectare

Iti oferim tot ce ai nevoie pentru proiectarea oricarui sistem fotovoltaic, de calitate. Experienta acumulata in Germania, o aplicam acum in Romania, pentru a atinge eficienta maxima in captarea razelor solare.

.

Instrumentare dosar

Toate documentele necesare pentru acreditarea operatorului energetic roman sunt intocmite de catre specialistii nostril, pentru toate lucrarile realizate de noi. Iti stam la dispozitie pentru autorizatii Electrica(ATR) si modurile de obtinere a beneficiilor 

Pregatirea sitului

Suntem un real sprijin in crearea si proiectarea unui sistem fotovoltaic, incepand de la alegerea pozitiei terenului, a marimii parcului sau structura acoperisului. Partenerii nostril ne sunt alaturi pentru a-ti oferi servicii de montare la standard europene.

Consiliere

Principalul nostrum obiectiv este sa iti oferim solutii optime, de calitate, care sa respecte in totalitate cerintele tale ca beneficiar. Consultantul ElectroBlitz te va ajuta sa-ti cantaresti optiunile si iti va

Finantare

ElectroBlitz este in colaborare cu mai multe banci pentru a facilita achizitionarea sistemelor de producer a energiei electrice din surse regenerabile.

.

Executie & montaj

Echipa noastra de tehnicieni este foarte bine pregatita pentru montarea panourilor solare. Impreuna cu ei, iti oferim montarea panourilor cu produse la standarde nemtesti.