SISTEME FOTOVOLTAICE SMART: SOLUȚIA PERFECTĂ PENTRU FIECARE APLICAȚIE


SISTEME FOTOVOLTAICE SMART
Ce este Sistemul Smart?

Sistemul smart este cel care te asigură că energia solară pe care o produci este folosită în totalitate.

Cum funcționează Sistemul Smart?

Cu acest Sistem Smart poți să te bucuri de energia solară în permanență! Acest sistem combină sistemele din panourile fotovoltaice off-grid și on-grid. Sistemul Smart este descris ca un sistem de panouri fotovoltaice on-grid și rezerva de energie care este folosită atunci când este întreruptă distribuția de curent electric de la rețea, dar și un sistem de panouri de tip off-grid fără generator.

Sistemul Smart îți permite să stochezi energia solară în exces pe care o produci pe timpul zilei. Astfel, noaptea, în zilele înnorate sau când sunt căderi de electricitate în rețea, se utilizează automat energia stocată în baterii.

Un lucru foarte important de menționat este că în cazul în care rețeaua națională de curent electric este oprită, același lucru se întâmplă și cu sistemele on-grid, care sunt conectate la rețea, pentru a preveni electrocutarea personalului care lucrează la reparații. Dacă doriți să aveți în mod permanent energie se poate realiza acest lucru cu Sistemul Smart.

SOLUȚII

SISTEME FOTOVOLTAICE SMART  SOLUȚIA DE BAZĂ

Soluția de bază de la Electro Blitz vă oferă cea mai bună optimizare a consumului: de la monitorizare la controlul componentelor electrice, totul este inclus, chiar si service-ul.

Soluția simplă de stocare de energie, vă aduce chiar mai multă independență și mai multă autonomie. Combinat cu planificarea inteligentă si controlul cu Sunny Home Manager, acest sistem automat de stocare de energie cu o capacitate de 2 kilowați oră, îți garantează un consum eficient a energiei tale generate de catre tine, chiar si seara.
Tab content

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *