Bine ai venit

Te așteptăm la o viață mai bună, o Planetă mai curată. Hai să facem asta împreună în timp ce facem și ecnomie.

Avantaje:

  • Scădere majoră a costurilor energiei electrice (cu până la 80%).
  • Reduce riscul întreruperii activității interne.
  • Contribuție constructivă la procesul de combatere a încălzirii globale (aceasta atrage beneficii și recunoaștere națională).

Hai să facem Planeta mai curată!

Servicii

ElectroBlitz oferă următoarele servicii cu intenția de a maximiza eficiența sistemelor fotovoltaice concepute sau comercializate:

Ultimele noastre proiecte

Îți prezentăm cu măndrie ultimele proiecte realizate de ElectroBlitz împreună cu partenerii noștrii.

Despre ElectroBlitz

După 8 ani de muncă în domeniul panourilor solare, ne consierăm experți și credem că realizăm cele mai eficiente proiecte de captarea energiei solare.

Cel mai bine e să lași specialiștii să se ocupe de proiect.

La ElectroBlitz lucrează o echipă completă de profesioniști în domeniul energiei solare, de aceea ne ocupam noi de tot, pentru ca totul să iasă ca la carte.

Află mai multe

De ce să alegi ElectroBlitz?

După cum deja am spus-o mai sus, avem peste 8 ani de experiență. Totul a pornit de la o idee mai veche. Ne preocupă soarta Planetei și am decis să facem ceva. Deasemenea am dorit să-i și răsplătim pe cei ce se implică. Prin utilizarea de sisteme de panouri fotovoltaice sau panouri solare, se face economie și se pot caștiga bani, injectând energia produsă și nefolosită în rețeaua națională.

Sed pharetra mauris eros, vitae luctus metus ultrices eu. Mauris tempor varius neque, eu auctor tortor dapibus sit amet.

Cras felis velit, dignissim at elit eget, posuere commodo felis. Suspendisse fermentum rutrum viverra. Nunc sit amet augue justo.

Ut convallis dui orci, nec finibus est consequat in tempor varius. Duis tellus purus, feugiat et ultricies id, porttitor egestas elit.

Află mai multe

Abordăm individual fiecare client

Fiecare proiect este unic, deci merită atenția cuvenită. Observăm și discutăm cu clientul fiecare detaliu.

Servicii de calitate înaltă

Clienții noștrii confirmă faptul că proiectele de sisteme solare realizate de ElectroBlitz sunt realizate la cele mai înalte standarde.

Livrarea proiectelor la termen

Terminarea și livrarea proiectelor la timp este una din preocupările noastre de la care încă nu ne-am abătut în cei 8+ ani de experiență.

Testimoniale de la clienții ElectroBlitz

Ne mândrim cu proiectele realizate la solicitarea clienților noștrii. Mulțumim clienților care ne oferă și un testimonial.

Hai să facem Planeta mai curată!

Încă nu e chiar prea târziu să ne implicăm cu toții deși încălzirea globală își face simțită prezența. În plus, o facem într-un mod plăcut, dând posibilitatea fiecăruia să câștige din energia produsă și neconsumată.

Ultimele noutăți

ElectroBlitz este o companie activă, deci și noutățile sunt la ele acasă la noi pe site. Le găsești mai jos 🙂